Sklep korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Twój koszyk jest pusty.

Szukaj

Kategorie

Bestsellery

Strona główna > Masła naturalne > OLEJ KOKOSOWY BEZZAPACHOWY

OLEJ KOKOSOWY BEZZAPACHOWY

Producent: Artmade
OLEJ KOKOSOWY BEZZAPACHOWY
Powiększ
Dostępne warianty:
0,5kg - 11.99 zł
Dostępność: 24 godz.
1kg - 23.70 zł
Dostępność: 24 godz.
25kg - 470.00 zł
Dostępność: 7 dni

Olej Kokosowy rafinowany Certyfikowany przez angielskie laboratorium ! (do wglądu)


Służy do pielęgnacji ciała i masażu.
Olej kokosowy jest w kolorze białym gdy znajduje się w pomieszczeniu poniżej 25°C i jest w postaci stanu stałego natomiast w stanie ciekłym ma zółtą barwę.Stosuje się go przede wszystkim do ciała, stosowany jest również do masażu i olejków, a także kremów dla cery dojrzałej, suchej, popękanej i zniszczonej promieniami słońca. Ma również zastosowanie przy kremach przeciwko dermatozom, kosmetykach do pielęgnacji suchych i łamliwych włosów. Działa na skórę łagodząco i chłodząco.
Olej kokosowy w postaci stałej w temperaturze pokojowej dobrze się rozsmarowuje (jak balsam).
Olej świetnie nadaje się do stosowania po opalaniu, a skóra staje się egzotycznie miękka, gładka i kusząco błyszcząca. Mała ilość użyta na skórę wystarcza na długi okres czasu.

Świetnie nadaje się do pielęgnacji ciała produkcji kosmetyków i masażu.

Przeznaczony jest głównie dla osób dbających o urodę, producentów kosmetyków i masażystów.

Jako środek spożywczy:
do smażenia, wyrobu ciast, produkcji czekolady i margaryny

Sposób przechowywania:
Przechowywać w  zakręconym pojemniku, w temperaturze pokojowej. Można też przechowywać w lodówce.

Chronić przed światłem i wilgocią.
W temperaturze pokojowej (poniżej 25 C), utwardza się i wygląda jak masło o białej, mlecznej barwie. Nie ma to wpływu na jego jakość.
Powyżej temperatury 25 C olej zmienia się w postać płynną.

Kolor: biały
Zapach: bezzapachowy
Opakowanie:
plastikowe białe


Galeria zdjęć


Najczęściej kupowany z...

MASŁO KAKAOWE NIERAFINOWANE NATURALNE
MASŁO KAKAOWE NIERAFINOWANE NATURALNE
8.90 zł
MASŁO SHEA KARITE RAFINOWANE
MASŁO SHEA KARITE RAFINOWANE
4.00 zł
MASŁO SHEA KARITE NIERAFINOWANE
MASŁO SHEA KARITE NIERAFINOWANE
4.35 zł
OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW KOSMETYCZNY
OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW KOSMETYCZNY
4.69 zł
Olej z czarnego kminku 100%
Olej z czarnego kminku 100%
14.90 zł

Opinie klientów

Brak opinii klientów dotyczących tego produktu.

Dodaj swoją opinię




12345


Aby dodawać opinie musisz mięć konto w naszym sklepie.
Nie masz konta? Zarejestruj się.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Zaloguj się

Nasi Partnerzy

Kontakt